5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
2.02.2015
Menedżer Roku 2014 - plebiscyt Gazety Pomorskiej
Przypominamy! Po raz kolejny kapituła i czytelnicy Gazety Pomorskiej wybrali najlepszych menedżerów z regionu kujawsko-pomorskiego. W pierwszej piątce
16.01.2017
AKCJA CHARYTATYWNA PODSUMOWANIE II EDYCJI
W trakcie niedzielnych Jasełek Pani Magdalena Szczupak-Woźniczka Prokurent Viando podsumowała kolejny etap realizowanej przez firmę akcji Kupując prod
16.01.2017
AKCJA CHARYTATYWNA PODSUMOWANIE II EDYCJI
14.05.2018
CZAS NA KUJAWSKIE SPECJAŁY
Czas na KUJAWSKIE SPECJAŁY dostępne tylko w sklepach VIANDO📣Jeżeli uwielbiacie pierogi, zapraszamy do nas na pyszne pierogi z serem, ręcznie w
14.05.2018
CZAS NA KUJAWSKIE SPECJAŁY
Więcej aktualności
