5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
30.09.2016
5-TE URODZINY SKLEPU W JANIKOWIE
Z okazji 5-urodzin sklepu w Janikowie przy ul. Głównej 27 w piątek 30 września zorganizowana została degustacja produktów Viando. Tym razem był to pys
30.09.2016
5-TE URODZINY SKLEPU W JANIKOWIE
4.12.2017
PYSZNA SWOJSKA
Kiełbasa swojska - surowa, suszona kiełbasa o naturalnym i wyrazistym smaku. Co najważniejsze? Bez dodatku glutaminianu sodu! Spróbuj koniecznie!
4.12.2017
PYSZNA SWOJSKA
15.09.2017
DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU! APLIKUJ!
Zapraszamy do naszego zespołu! Aplikuj! praca@viando.pl
Oferta DKJ Viando
Oferta LP Viando
Oferta ML DKJ Viando
15.09.2017
DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU! APLIKUJ!
Więcej aktualności