5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
28.10.2016
KUJAWY OD KUCHNI
Kujawy od kuchni w dzisiejszym wydaniu Gazety Pomorskiej! A to propozycja dla Was. Jeżeli lubicie gotować, macie ciekawe pomysły kulinarne na potrawy
28.10.2016
KUJAWY OD KUCHNI
26.02.2015
Który z naszych produktów uważacie za najlepszy?
Kiełbasa krucha, parówki z cielęciną, kabanosy, a może zupełnie inny przysmak? Który z naszych produktów uważacie za najlepszy? Podzielcie się z nami
8.06.2015
OBIAD Z VIANDO!
Zastanawiacie się, co przygotować na obiad. Proponujemy smaczne rozwiązanie - camembert na plastrach schabu. Smacznego!
Przepis jak zwykle znajdzie
8.06.2015
OBIAD Z VIANDO!
Więcej aktualności