Wiosenna kanapka z szynką
Wskazówki od dietetyka
Lubię to!
Składniki
15 min
osób
łatwe
z glutenem
- 4 plasterki szynki kruchej
- 4 kawałki świeżego pszennego chleba
- mix sałat ( roszponka, rukola, sałata rzymska)
- kilka plasterków słodkich pomidorów
- kilka plasterków świeżego zielonego ogórka
- masło
- sól, pieprz do smaku
Sposób przygotowania
Chleb smarujemy masłem. Plastry szynki nakładamy na tak przygotowany chleb. Na koniec kładziemy pomidory oraz świeży ogórek, jednocześnie dekorując kanapkę. Podawać z mixem sałat.
W tym przepisie możesz wykorzystać produkty Viando

Szynka krucha

Szynka książęca
Inne Śniadania
Omlety rolowane
Puszysta jajecznica z szynką
Omlet z szynką
Żurek
Jajka faszerowane w skorupkach
Wszystkie Śniadania
Konkurs Viando

Aktualności Viando
29.11.2016
POLĘDWICA NA OBIAD
Nasz dietetyk zapewnia, że wybierając na obiad polędwicę gwarantujesz sobie potężną dawkę białką oraz porcję żelaza i witaminy B. Podaj ją razem z kas
29.11.2016
POLĘDWICA NA OBIAD
13.04.2015
Wskazówki dietetyczne na stronach Viando
Czy smalec może być "zdrowy"? W jakich warzywach znajdziemy witaminy z grupy B i dlaczego należy ich szukać? Dlaczego warto do potrawy ze szpinaku dod
13.04.2015
Wskazówki dietetyczne na stronach Viando
3.07.2014
Zapytanie ofertowe nr 1
Pod linkiem do pobrania odpowiedź na zapytanie ofertowe:
Zapytanie ofertowe
3.07.2014
Zapytanie ofertowe nr 1
Więcej aktualności