4.04.2016
ZAKUP MASZYN I URZĄDZEŃ W RAMACH RPO

W ramach realizowanego projektu unijnego RPO dokonano zakupu maszyn i urządzeń m.in.:
klipsownicy PolyClip oraz przygotowano instalację gazową do pakowania w atmosferze ochronnej.
Zrealizowana inwestycja dała możliwość przygotowania produktów o lepszej jakości, które w naturalny sposób przedłużają świeżość, zachowują naturalny smak. Dzięki temu oferujemy świeże mięso i wędliny w porcjach konsumenckich na półkę.
Jest to szczególnie ważne, ze względu na charakter naszych produktów, przygotowanych w oparciu o staropolskie receptury i oryginalne przepisy, które stanowią o wyjątkowym smaku produktów firmy.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
5.09.2014
Wybór oferty
20.11.2014
Nie tylko smak tradycji
Podniebienia polskich klientów przywykłe do tradycyjnych zapachów i smaków są coraz bardziej wymagające. Klienta nie zadowala już tylko unikalny smak
20.11.2014
Nie tylko smak tradycji
14.11.2017
SMAK VIANDO
Spécialité de la maison… trafia właśnie na stół.
Nasz szef kuchni przygotował dzisiaj wyjątkowe danie - sakiewki wieprzowe wypełnione aromatycznym f
14.11.2017
SMAK VIANDO
Więcej aktualności