8.02.2017
WEEKENDOWY OBIAD

Jeżeli nie wiecie, co przygotować na weekendowy obiad, mamy dla Was znakomite propozycje. Naleśniki z farszem z mięsa mielonego i czerwonej fasoli lub pyszną polędwicę wieprzową w śmietanie. Wybór należy do Was!
Nam pozostaje życzyć smacznego!
Jak zwykle przepisy na potrawy znajdziecie na naszej stronie:
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
21.01.2016
WĘDLINY Z KUJAW Z PRZEKREŚLONYM KŁOSEM
Dzisiaj, dzięki uprzejmości dyrekcji przedszkola MUZYCZNA KRAINA kontynuowaliśmy cykl wykładów o zdrowym żywieniu. Tym razem prelekcja dotyczyła bezgl
21.01.2016
WĘDLINY Z KUJAW Z PRZEKREŚLONYM KŁOSEM
20.11.2014
Nie tylko smak tradycji
Podniebienia polskich klientów przywykłe do tradycyjnych zapachów i smaków są coraz bardziej wymagające. Klienta nie zadowala już tylko unikalny smak
20.11.2014
Nie tylko smak tradycji
12.10.2014
Katalog produktów dedykowanych HoReCa
Zobacz nasz katalog produktów dedykowanych dla branży HoReCa. Zapoznaj się z naszą ofertą.
Katalog HoReCa
12.10.2014
Katalog produktów dedykowanych HoReCa
Więcej aktualności