30.10.2017
DYNIOWA NA MIĘSIE VIANDO

Przyszła jesień, a z nią zimno! Proponujemy Wam kolorową i pyszną zupę dyniową, idealną o tej porze roku. Zróbcie wywar z mięsa wieprzowego np. karkówki. Mięso natomiast gotujcie, aż zrobi się miękkie i koniecznie zjedzcie w zupie lub jako zimną przekąskę.
Smacznego!
zdjęcie pixabay.com
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
12.02.2018
VIANDO NA ZIMOWE CHŁODY
Dzisiaj nasz Master Viando ma dla Was propozycję wprost idealną na chłodny, zimowy wieczór. ❄️
Bo chyba nie ma nic lepszego od rozgrzan
12.02.2018
VIANDO NA ZIMOWE CHŁODY
10.09.2014
Oferta pracy
26.04.2018
100% MIĘSA Z KUJAW!
To dzięki tradycji, która towarzyszy nam począwszy od uprawy roślin, poprzez hodowlę, aż po wyroby wędliniarskie, jesteśmy
26.04.2018
100% MIĘSA Z KUJAW!
Więcej aktualności