5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
29.01.2015
Piszą o nas
W lutowym numerze miesięcznika "Forbes" ukazał się artykuł Piotra Karnaszewskiego "Alstal, czyli da się zarobić na budowlance".
Zapraszamy do lektu
29.01.2015
Piszą o nas
21.03.2016
Wielkanocne smaki Viando
Wielkanocne smaki Viando. Z okazji nadchodzących świąt przygotowaliśmy wyjątkową ofertę. O smacznych i zdrowych potrawach, recepturach oraz ciekawostk
21.03.2016
Wielkanocne smaki Viando
5.09.2014
Wybrane oferty
Więcej aktualności