5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
12.07.2017
PYSZNOŚCI Z VIANDO
🍴Wypróbujcie nasz przepis na pyszne, aromatyczne marynowane żeberka!😍
http://viando.pl/marynowane-zeberka/
Pamiętajcie, że wysokiej
12.07.2017
PYSZNOŚCI Z VIANDO
16.03.2015
Udział w targach
To ostatnia migawka targowa. Tym razem z targów Gastro - Hotel w Kołobrzegu.
W najbliższą środę 18 marca od godziny 11.00 zapraszamy do naszego stoi
16.03.2015
Udział w targach
5.09.2014
Wybór oferty
Więcej aktualności