5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
22.01.2018
PRZEPISY VIANDO
Przypominamy, że na stronie Viando http://viando.pl/przepisy/ znajdziecie przepisy na przygotowanie pysznego posiłku z udziałem naszych produktów. Każ
22.01.2018
PRZEPISY VIANDO
7.08.2017
W SAM RAZ NA RAZ
Nowe produkty mocno wędzone, pasztety i metki na raz!🍴Nowości w ofercie wołowiny i drobiuZnajdziecie na naszej stronie http://viando.pl/produk
7.08.2017
W SAM RAZ NA RAZ
20.04.2018
WŁADYSŁAW 2017 DLA VIANDO!
Akademia Ekologiczna III Liceum Ogólnokształcącego im. Królowej w Inowrocławiu wskazała osoby i firmy, które w 2017 roku zrobiły najwięcej dla ekologi
20.04.2018
WŁADYSŁAW 2017 DLA VIANDO!
Więcej aktualności