5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
5.03.2018
VIANDO NA MARZEC
Wiosna już tuż tużAby zdrowo wejść w najbardziej nieprzewidywalny miesiąc w roku, Master Viando poleca Naleśniki gryczane, oczywiście z mięsnym nadzie
5.03.2018
VIANDO NA MARZEC
15.09.2017
DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU! APLIKUJ!
Zapraszamy do naszego zespołu! Aplikuj! praca@viando.pl
Oferta DKJ Viando
Oferta LP Viando
Oferta ML DKJ Viando
15.09.2017
DOŁĄCZ DO NASZEGO ZESPOŁU! APLIKUJ!
13.04.2015
Wskazówki dietetyczne na stronach Viando
Czy smalec może być "zdrowy"? W jakich warzywach znajdziemy witaminy z grupy B i dlaczego należy ich szukać? Dlaczego warto do potrawy ze szpinaku dod
13.04.2015
Wskazówki dietetyczne na stronach Viando
Więcej aktualności