5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
14.11.2017
SMAK VIANDO
Spécialité de la maison… trafia właśnie na stół.
Nasz szef kuchni przygotował dzisiaj wyjątkowe danie - sakiewki wieprzowe wypełnione aromatycznym f
14.11.2017
SMAK VIANDO
2.06.2016
1 CZERWCA ROZPOCZĘCIE AKCJI CHARYTATYWNEJ!
1 czerwca rozpoczęła się Akcji charytatywna.
Działo się podczas festynu! Było przedstawienie teatralne, zabawa, taniec i dobre jedzenie!
Szczeg
20.05.2016
AKCJA CHARYTATYWNA VIANDO - RUSZAMY 1 CZERWCA!
Kupując produkt Viando, wspierasz edukację swoich dzieci.
Nowa przedwakacyjna kampania jest jedną z pierwszych takich inicjatyw w naszym regionie,
Więcej aktualności