5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
26.04.2018
100% MIĘSA Z KUJAW!
To dzięki tradycji, która towarzyszy nam począwszy od uprawy roślin, poprzez hodowlę, aż po wyroby wędliniarskie, jesteśmy
26.04.2018
100% MIĘSA Z KUJAW!
17.03.2016
Viando na Targach Edukacyjnych
Zachęcamy do obejrzenia migawki foto z kolejnych inowrocławskich Targów Edukacyjnych, podczas których prezentowało się również Viando.
więcej na: h
17.03.2016
Viando na Targach Edukacyjnych
30.10.2017
DYNIOWA NA MIĘSIE VIANDO
Przyszła jesień, a z nią zimno! Proponujemy Wam kolorową i pyszną zupę dyniową, idealną o tej porze roku. Zróbcie wywar z mięsa wieprzowego np. karków
30.10.2017
DYNIOWA NA MIĘSIE VIANDO
Więcej aktualności