5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
23.12.2015
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
WSZYSTKIM NASZYM KLIENTOM ŻYCZYMY RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT,
SPĘDZONYCH W RODZINNEJ ATMOSFERZE.
ZARZĄD VIANDO
23.12.2015
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
29.01.2017
DEGUSTACJA ŻURU W TORUNIU
W piątek 27 stycznia odbyła się degustacja żuru kujawskiego, przygotowanego na produktach Viando.
Zachęcamy do zobaczenia fotorelacji z degustacji
29.01.2017
DEGUSTACJA ŻURU W TORUNIU
28.10.2016
KUJAWY OD KUCHNI
Kujawy od kuchni w dzisiejszym wydaniu Gazety Pomorskiej! A to propozycja dla Was. Jeżeli lubicie gotować, macie ciekawe pomysły kulinarne na potrawy
28.10.2016
KUJAWY OD KUCHNI
Więcej aktualności