5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
7.05.2018
ZAWSZE PYSZNE
Wspólne jedzenie zbliża, co do tego nie trzeba nikogo przekonywać.
Powodów do jedzenia w ciepłe wieczory mamy mnóstwo. Tym bardziej zachęcamy do spr
7.05.2018
ZAWSZE PYSZNE
4.03.2015
Gotuj z Viando!
Lubicie gotować? Szukacie sprawdzonych i smakowitych przepisów? Zapraszamy na naszą stronę, na której znajdziecie bogatą interaktywną książkę kucharsk
4.03.2015
Gotuj z Viando!
31.05.2015
LOTERIA VIANDO 2015!
Viando, Viando zrób zakupy w Viando, zachowaj paragon i weź udział w Loterii. Śpiesz się do Viando i wygrywaj cenne nagrody, losowanie co tydzień. Głó
31.05.2015
LOTERIA VIANDO 2015!
Więcej aktualności