5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ
![](http://viando.pl/wp-content/uploads/2016/12/Pyszne-mielone.png)
Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
14.02.2017
WIELBICIELE ŻURU GÓRĄ!
Mimo mrozu, znaleźli się w Inowrocławiu wielbiciele Żuru kujawskiego, oczywiście z białą kiełbasą z Viando. Mamy nadzieję, że wszystkim smakowało!
14.02.2017
WIELBICIELE ŻURU GÓRĄ!
21.02.2018
NASZ WYBÓR NA DZIŚ!
Na środowe popołudnie wybieramy kiełbasę kruchą Viando najwyższa jakość i gwarancja dobrego smaku!
Na kanapki, do koreczków czy do sałatek - Ty w
21.02.2018
NASZ WYBÓR NA DZIŚ!
4.05.2016
SZYKUJ KONKRETY NA RUSZT
Szykuj konkrety na ruszt. O nowych trendach w grillowaniu dowiecie się z artykułu Urszuli Chojnackiej w Życiu Handlowym. Szczególnie polecamy wypowied
4.05.2016
SZYKUJ KONKRETY NA RUSZT
Więcej aktualności