5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
29.11.2016
POLĘDWICA NA OBIAD
Nasz dietetyk zapewnia, że wybierając na obiad polędwicę gwarantujesz sobie potężną dawkę białką oraz porcję żelaza i witaminy B. Podaj ją razem z kas
29.11.2016
POLĘDWICA NA OBIAD
4.03.2016
Produkty Viando na weekend
Zaskocz dzisiaj całą rodzinę i przygotuj smaczny i pożywny obiad dla wszystkich!
W przygotowaniu smakołyków pomogą Ci… mięsa i wędliny Viando!
4.03.2016
Produkty Viando na weekend
25.09.2017
SMAKOWITE POMYSŁY VIANDO
Nudne kanapki? Z wędlinami VIANDO to... NIEMOŻLIWE!
Krakowska sucha extra, polędwica sopocka, szynka krucha … Ty wybierasz, z czym przyrządzisz swo
25.09.2017
SMAKOWITE POMYSŁY VIANDO
Więcej aktualności