5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
12.02.2018
VIANDO NA ZIMOWE CHŁODY
Dzisiaj nasz Master Viando ma dla Was propozycję wprost idealną na chłodny, zimowy wieczór. ❄️
Bo chyba nie ma nic lepszego od rozgrzan
12.02.2018
VIANDO NA ZIMOWE CHŁODY
10.06.2016
KIBICUJEMY NASZYM I GRILLUJEMY Z VIANDO!
Pamiętajcie, że nie ma jak grill we wspaniałej atmosferze i przy meczu.
Jeżeli się z tym zgadzacie, z pewnością będziecie kibicować naszym 16 czerwca
10.06.2016
KIBICUJEMY NASZYM I GRILLUJEMY Z VIANDO!
15.01.2016
VIANDO NA MIĘDZYNARODOWYCH TARGACH GRUNE WOCHE
Zakłady Mięsne VIANDO w tym roku będą promowały swoje produkty regionalne ze znakiem Gwarantowanej Tradycyjnej Specjalności na Grüne Woche – Międzynar
Więcej aktualności