4.04.2016
ZAKUP MASZYN I URZĄDZEŃ W RAMACH RPO

W ramach realizowanego projektu unijnego RPO dokonano zakupu maszyn i urządzeń m.in.:
klipsownicy PolyClip oraz przygotowano instalację gazową do pakowania w atmosferze ochronnej.
Zrealizowana inwestycja dała możliwość przygotowania produktów o lepszej jakości, które w naturalny sposób przedłużają świeżość, zachowują naturalny smak. Dzięki temu oferujemy świeże mięso i wędliny w porcjach konsumenckich na półkę.
Jest to szczególnie ważne, ze względu na charakter naszych produktów, przygotowanych w oparciu o staropolskie receptury i oryginalne przepisy, które stanowią o wyjątkowym smaku produktów firmy.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
29.01.2017
DEGUSTACJA ŻURU W TORUNIU
W piątek 27 stycznia odbyła się degustacja żuru kujawskiego, przygotowanego na produktach Viando.
Zachęcamy do zobaczenia fotorelacji z degustacji
29.01.2017
DEGUSTACJA ŻURU W TORUNIU
14.01.2016
VIANDO Z EUROPEJSKIM ZNAKIEM SMAKU
Zakłady Mięsne VIANDO otrzymały certyfikat jednego z Trzech Znaków Smaku. Jest to europejski znak jakości GTS – Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. T
14.01.2016
VIANDO Z EUROPEJSKIM ZNAKIEM SMAKU
12.07.2017
PYSZNOŚCI Z VIANDO
🍴Wypróbujcie nasz przepis na pyszne, aromatyczne marynowane żeberka!😍
http://viando.pl/marynowane-zeberka/
Pamiętajcie, że wysokiej
12.07.2017
PYSZNOŚCI Z VIANDO
Więcej aktualności