4.04.2016
ZAKUP MASZYN I URZĄDZEŃ W RAMACH RPO

W ramach realizowanego projektu unijnego RPO dokonano zakupu maszyn i urządzeń m.in.:
klipsownicy PolyClip oraz przygotowano instalację gazową do pakowania w atmosferze ochronnej.
Zrealizowana inwestycja dała możliwość przygotowania produktów o lepszej jakości, które w naturalny sposób przedłużają świeżość, zachowują naturalny smak. Dzięki temu oferujemy świeże mięso i wędliny w porcjach konsumenckich na półkę.
Jest to szczególnie ważne, ze względu na charakter naszych produktów, przygotowanych w oparciu o staropolskie receptury i oryginalne przepisy, które stanowią o wyjątkowym smaku produktów firmy.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
29.01.2017
DEGUSTACJA ŻURU W TORUNIU
W piątek 27 stycznia odbyła się degustacja żuru kujawskiego, przygotowanego na produktach Viando.
Zachęcamy do zobaczenia fotorelacji z degustacji
29.01.2017
DEGUSTACJA ŻURU W TORUNIU
16.03.2016
Viando poleca na Wielkanoc
Na nadchodzące święta Wielkiej Nocy polecamy kiełbasę białą z cielęciną - w naturalnej osłonce, wyjątkowo aromatyczną, z dodatkiem cielęciny. Smaczneg
16.03.2016
Viando poleca na Wielkanoc
16.10.2015
PYSZNE NA OBIAD!
Nie ma idealnego spaghetti bolognese bez... najwyższej jakości mięsa mielonego! Przygotowując włoski obiad dla całej rodziny nie zapomnij o produktach
16.10.2015
PYSZNE NA OBIAD!
Więcej aktualności