5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
8.10.2015
STOISKO VIANDO NA TARGACH ANUGA 2015
Mnóstwo nowych inspiracji, ponad 280 000 m kwadratowych powierzchni wystawowych, nowe trendy w sprzedaży, innowacje, atrakcyjna formuła ekspozycyjna.
8.10.2015
STOISKO VIANDO NA TARGACH ANUGA 2015
27.09.2016
Polska smakuje - wręczenie znaków POZNAJ DOBRĄ ŻYWNOŚĆ
Polska smakuje - wręczenie znaków POZNAJ DOBRĄ ŻYWNOŚĆ na tegorocznych Targach Poznańskich. Znak PDŻ dla produktów kiełbasa krakowska sucha extra oraz
29.11.2016
POLĘDWICA NA OBIAD
Nasz dietetyk zapewnia, że wybierając na obiad polędwicę gwarantujesz sobie potężną dawkę białką oraz porcję żelaza i witaminy B. Podaj ją razem z kas
29.11.2016
POLĘDWICA NA OBIAD
Więcej aktualności