5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
15.01.2018
MAŁE CO NIECO!
Na mały i wielki głód w pracy lub szkole... Kanapki z pysznymi wędlinami Viando, prosto z Kujaw! :)
Dobierzcie swoje ulubione składniki i cieszcie
15.01.2018
MAŁE CO NIECO!
13.08.2014
Zapytanie ofertowe
Pod linkiem do pobrania odpowiedź na zapytanie ofertowe:
Zapytanie ofertowe
13.08.2014
Zapytanie ofertowe
5.09.2014
Wybór oferty
Więcej aktualności