5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
22.02.2017
CHCESZ ZASMAKOWAĆ NAJLEPSZEGO ŻURU, PRZYJDŹ DO NAS!
Jeżeli chcesz poznać smak najlepszego żurku na Kujawach, ze smakowitą białą kiełbasą Viando przyjdź jutro do naszego sklepu w Bydgoszczy przy ulicy Gr
6.07.2017
WIELKIE GRILLOWANIE Z VIANDO
Na najlepszy czas w roku - wielkie grillowanie!😍 Chrupiące kiełbaski i soczysta karkówka podana prosto z grilla idealnie sprawdzą się w weeken
6.07.2017
WIELKIE GRILLOWANIE Z VIANDO
30.04.2018
MAJÓWKA Z VIANDO!
Długi majowy weekend przed nami, pogoda idealna na piknikowanie. Zabierzcie koc, kosz pełen smakołyków i w drogę na łono natury. A po smakołyki mięsne
30.04.2018
MAJÓWKA Z VIANDO!
Więcej aktualności