5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
26.02.2017
VIANDO NA TARGACH CATEX DUBLIN 2017
Viando miało przyjemność prezentowania swojej oferty na Targach Catex w Dublinie, realizowanych dla sektora spożywczego.
Fotorelacja na naszym prof
26.02.2017
VIANDO NA TARGACH CATEX DUBLIN 2017
5.09.2014
Wybrane oferty
3.04.2015
Życzenia
Życzymy wszystkim naszym klientom pięknych świąt Wielkiej Nocy: zdrowych, pełnych radości, spokoju i zwolnienia codziennego tempa, spędzonych w gronie
3.04.2015
Życzenia
Więcej aktualności