5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
26.03.2018
WIELKANOC TUŻ, TUŻ
Wiosna zbliża się wielkimi krokami, a z nią co?
Zajączek wielkanocny! 🐇
Aczkolwiek zając nie widnieje na karcie naszych produktów, w zamian
26.03.2018
WIELKANOC TUŻ, TUŻ
16.03.2016
Viando poleca na Wielkanoc
Na nadchodzące święta Wielkiej Nocy polecamy kiełbasę białą z cielęciną - w naturalnej osłonce, wyjątkowo aromatyczną, z dodatkiem cielęciny. Smaczneg
16.03.2016
Viando poleca na Wielkanoc
16.08.2017
COŚ NA PRZEKĄSKĘ!
Coś smacznego na przekąskę? Mamy dla Was propozycję dania łatwego i szybkiego w wykonaniu. Hamburger oczywiście z mięsa mielonego. Palce lizać! Przep
16.08.2017
COŚ NA PRZEKĄSKĘ!
Więcej aktualności
