5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
20.04.2015
Grill z Viando. Nowa gazetka
Grill z Viando – nowa gazetka obowiązuje od 20 kwietnia do 10 czerwca. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą.
Gazetka będzie insertowana na terenie
20.04.2015
Grill z Viando. Nowa gazetka
30.04.2018
MAJÓWKA Z VIANDO!
Długi majowy weekend przed nami, pogoda idealna na piknikowanie. Zabierzcie koc, kosz pełen smakołyków i w drogę na łono natury. A po smakołyki mięsne
30.04.2018
MAJÓWKA Z VIANDO!
23.04.2015
Viando na Targach Pracy i Przedsiębiorczości
Viando na Inowrocławskich Targach Pracy i Przedsiębiorczości.
W czwartek 23 kwietnia w Powiatowej Hali Sportowej KUJAWIANKA odbyły się Targi Pracy
23.04.2015
Viando na Targach Pracy i Przedsiębiorczości
Więcej aktualności