5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
7.08.2017
W SAM RAZ NA RAZ
Nowe produkty mocno wędzone, pasztety i metki na raz!🍴Nowości w ofercie wołowiny i drobiuZnajdziecie na naszej stronie http://viando.pl/produk
7.08.2017
W SAM RAZ NA RAZ
10.11.2016
MOC KUJAWSKIEGO ŚNIADANIA
W związku z zakończeniem akcji Śniadanie daje moc, którą wspieraliśmy produktowo już dzisiaj w Gazecie Pomorskiej artykuł inspirowany projektem - Moc
10.11.2016
MOC KUJAWSKIEGO ŚNIADANIA
22.07.2016
PYSZNE CO NIECO!
Jeżeli czasem zastanawiacie się nad szybką i niewymagającą pracy przekąską, spróbujcie tradycyjnie wędzonej kiełbasy polskiej Viando! Przygotowaliśmy
22.07.2016
PYSZNE CO NIECO!
Więcej aktualności