5.12.2016
MIELONE NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Chyba prawie każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzystać chudą łopatkę. Będziemy mieć pewność że nasza potrawa dostarczy nam sporej ilości białka oraz witamin z grupy B.
Pamiętajcie, że do smażenia nadają się jedynie oliwa z oliwek i olej rzepakowy, wzbogacane są w przeciwutleniaczem, które zapobiegają psuciu podczas ogrzewania.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
21.01.2016
WĘDLINY Z KUJAW Z PRZEKREŚLONYM KŁOSEM
Dzisiaj, dzięki uprzejmości dyrekcji przedszkola MUZYCZNA KRAINA kontynuowaliśmy cykl wykładów o zdrowym żywieniu. Tym razem prelekcja dotyczyła bezgl
21.01.2016
WĘDLINY Z KUJAW Z PRZEKREŚLONYM KŁOSEM
29.01.2015
Piszą o nas
W lutowym numerze miesięcznika "Forbes" ukazał się artykuł Piotra Karnaszewskiego "Alstal, czyli da się zarobić na budowlance".
Zapraszamy do lektu
29.01.2015
Piszą o nas
24.03.2017
VIANDO NA TARGACH IFE 2017!
Zakłady Mięsne Viando na Międzynarodowych Targach Spożywczych IFE 2017 w Londynie. Na zdjęciu sekretarz stanu Jacek Bogucki w MRiRW w rozmowie z naszy
24.03.2017
VIANDO NA TARGACH IFE 2017!
Więcej aktualności