4.04.2016
ZAKUP MASZYN I URZĄDZEŃ W RAMACH RPO
W ramach realizowanego projektu unijnego RPO dokonano zakupu maszyn i urządzeń m.in.:
klipsownicy PolyClip oraz przygotowano instalację gazową do pakowania w atmosferze ochronnej.
Zrealizowana inwestycja dała możliwość przygotowania produktów o lepszej jakości, które w naturalny sposób przedłużają świeżość, zachowują naturalny smak. Dzięki temu oferujemy świeże mięso i wędliny w porcjach konsumenckich na półkę.
Jest to szczególnie ważne, ze względu na charakter naszych produktów, przygotowanych w oparciu o staropolskie receptury i oryginalne przepisy, które stanowią o wyjątkowym smaku produktów firmy.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
27.04.2018
ŚWIEŻE NA GRILL Z VIANDO
Przed nami słoneczne dni i ciepłe wieczory. Chętnie więc uciekniemy z kuchni do ogrodu, zamieniając patelnię na prawdziwy ogień. Aby ułatwić i uprzyje
27.04.2018
ŚWIEŻE NA GRILL Z VIANDO
21.02.2018
NASZ WYBÓR NA DZIŚ!
Na środowe popołudnie wybieramy kiełbasę kruchą Viando najwyższa jakość i gwarancja dobrego smaku!
Na kanapki, do koreczków czy do sałatek - Ty w
21.02.2018
NASZ WYBÓR NA DZIŚ!
4.12.2017
PYSZNA SWOJSKA
Kiełbasa swojska - surowa, suszona kiełbasa o naturalnym i wyrazistym smaku. Co najważniejsze? Bez dodatku glutaminianu sodu! Spróbuj koniecznie!
4.12.2017
PYSZNA SWOJSKA
Więcej aktualności