4.04.2016
ZAKUP MASZYN I URZĄDZEŃ W RAMACH RPO

W ramach realizowanego projektu unijnego RPO dokonano zakupu maszyn i urządzeń m.in.:
klipsownicy PolyClip oraz przygotowano instalację gazową do pakowania w atmosferze ochronnej.
Zrealizowana inwestycja dała możliwość przygotowania produktów o lepszej jakości, które w naturalny sposób przedłużają świeżość, zachowują naturalny smak. Dzięki temu oferujemy świeże mięso i wędliny w porcjach konsumenckich na półkę.
Jest to szczególnie ważne, ze względu na charakter naszych produktów, przygotowanych w oparciu o staropolskie receptury i oryginalne przepisy, które stanowią o wyjątkowym smaku produktów firmy.
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
21.11.2016
ŚWIĄTECZNE SMAKI VIANDO
Boże Narodzenie to czas, kiedy w kuchni mieszają się zapachy i aromaty. Wśród dań świątecznych i noworocznych muszą znaleźć się pierogi, barszcz z usz
21.11.2016
ŚWIĄTECZNE SMAKI VIANDO
29.06.2015
LETNIE SMAKI Z VIANDO
Letnie smaki z Viando – nowa gazetka obowiązuje od 30 czerwca do 10 sierpnia. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą.
Gazetka będzie insertowana na
29.06.2015
LETNIE SMAKI Z VIANDO
1.09.2016
ZJEDZ COŚ WYJĄTKOWEGO!
Tym razem polecamy wyjątkowe połączenie. Pyszna Szynka pieczona po staropolsku i przyprawiana goździkami Viando i Konfitura z czerwonej cebuli bez szt
1.09.2016
ZJEDZ COŚ WYJĄTKOWEGO!
Więcej aktualności