21.07.2015
PARÓWKOWE KOZIOŁKI DLA MILUSIŃSKICH!

Kreatywność w kuchni to coś, co może przyciągnąć maluchy. Im więcej się dzieje na talerzu, tym lepiej. Parówki mają ulubioną przez dzieci konsystencję. Są miękkie, soczyste, bogate w żelazo oraz cynk. Nie zawierają glutenu, który często musi być eliminowany z diety. Pomidorki koktajlowe oprócz tego, że dodają estetyki są bogate w likopen – związek o działaniu przeciw utleniającym.
Nasza propozycja kryje się pod zagadkową nazwą.
Chcecie wiedzieć, jak zrobić koziołki – sprawdźcie przepis!
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
12.11.2015
SMAK VIANDO
Zastanawialiście się kiedyś, co sprawia, że smak wędlin Viando jest tak niepowtarzalny?
To wszystko dzięki tradycyjnym staropolskim recepturom i wy
12.11.2015
SMAK VIANDO
29.07.2016
NA DZISIAJ KASZANKA Z WĄTRÓBKĄ!
Co wiemy o tym produkcie? Zapytajmy dietetyka.
Kaszanka dzięki obecności kaszy jest bogata w wiele cennych minerałów oraz błonnika. Jako jedna z ni
29.07.2016
NA DZISIAJ KASZANKA Z WĄTRÓBKĄ!
29.01.2018
MIĘSNE CIEKAWOSTKI
Czy wiecie, że w Polsce został pobity rekord na najdłuższą linię składającą się z kiełbasy?
Dokonano tego podczas festynu z okazji Podkarpackiego Dn
29.01.2018
MIĘSNE CIEKAWOSTKI
Więcej aktualności