21.07.2015
PARÓWKOWE KOZIOŁKI DLA MILUSIŃSKICH!

Kreatywność w kuchni to coś, co może przyciągnąć maluchy. Im więcej się dzieje na talerzu, tym lepiej. Parówki mają ulubioną przez dzieci konsystencję. Są miękkie, soczyste, bogate w żelazo oraz cynk. Nie zawierają glutenu, który często musi być eliminowany z diety. Pomidorki koktajlowe oprócz tego, że dodają estetyki są bogate w likopen – związek o działaniu przeciw utleniającym.
Nasza propozycja kryje się pod zagadkową nazwą.
Chcecie wiedzieć, jak zrobić koziołki – sprawdźcie przepis!
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
15.01.2016
VIANDO NA MIĘDZYNARODOWYCH TARGACH GRUNE WOCHE
Zakłady Mięsne VIANDO w tym roku będą promowały swoje produkty regionalne ze znakiem Gwarantowanej Tradycyjnej Specjalności na Grüne Woche – Międzynar
14.01.2016
VIANDO Z EUROPEJSKIM ZNAKIEM SMAKU
Zakłady Mięsne VIANDO otrzymały certyfikat jednego z Trzech Znaków Smaku. Jest to europejski znak jakości GTS – Gwarantowana Tradycyjna Specjalność. T
14.01.2016
VIANDO Z EUROPEJSKIM ZNAKIEM SMAKU
23.12.2015
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
WSZYSTKIM NASZYM KLIENTOM ŻYCZYMY RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT,
SPĘDZONYCH W RODZINNEJ ATMOSFERZE.
ZARZĄD VIANDO
23.12.2015
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
Więcej aktualności