21.07.2015
PARÓWKOWE KOZIOŁKI DLA MILUSIŃSKICH!

Kreatywność w kuchni to coś, co może przyciągnąć maluchy. Im więcej się dzieje na talerzu, tym lepiej. Parówki mają ulubioną przez dzieci konsystencję. Są miękkie, soczyste, bogate w żelazo oraz cynk. Nie zawierają glutenu, który często musi być eliminowany z diety. Pomidorki koktajlowe oprócz tego, że dodają estetyki są bogate w likopen – związek o działaniu przeciw utleniającym.
Nasza propozycja kryje się pod zagadkową nazwą.
Chcecie wiedzieć, jak zrobić koziołki – sprawdźcie przepis!
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
22.06.2017
POCZUJ WŁOSKI KLIMAT
Nie musisz wyjeżdżać, żeby poczuć klimat słonecznych Włoch! ☀️Korzystając z naszych przepisów z łatwością odtworzysz najpopularniejsze dania w swojej
22.06.2017
POCZUJ WŁOSKI KLIMAT
16.10.2017
PYSZNE MIELONE
Myślę, że każdy z nas kocha pyszne domowe mielone. Już na samą myśl o nich przypomina się pyszna kuchnia babci. Na kotlety mielone najlepiej wykorzyst
16.10.2017
PYSZNE MIELONE
29.08.2017
POMYSŁ NA KANAPKĘ DO SZKOŁY
Kto powiedział, że kanapka musi być nudna?
W najnowszym katalogu przygotowanym na rozpoczęcie roku szkolnego mamy dla Państwa m.in.: propozycje zna
29.08.2017
POMYSŁ NA KANAPKĘ DO SZKOŁY
Więcej aktualności