9.04.2018
PYSZNY HOT DOG!
Jeżeli jesteście bardzo głodni, a nie macie czasu na czasochłonne przygotowania, mamy dla Was propozycję dania łatwego do wykonania. Hot dog w cieście francuskim!
- Parówki np. wiedeńskie lub z cielęciną VIANDO obieramy z foliowej skórki. Kroimy na 3 części. Ciasto francuskie rozwijamy z papieru i dzielimy na kwadraty o boku 7-8 cm. Na każdy kwadrat ciasta kładziemy kawałek sera, parówkę układamy po przekątnej. Następnie kładziemy kawałeczek ogórka, robimy kleks keczupu i ewentualnie posypujemy szczyptą tymianku.
- Rogi ciasta składamy do środka. Hot dogi układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 200°C. Pieczemy ok.15 minut lub do zarumienienia.
Smacznego!
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
13.04.2015
Wskazówki dietetyczne na stronach Viando
Czy smalec może być "zdrowy"? W jakich warzywach znajdziemy witaminy z grupy B i dlaczego należy ich szukać? Dlaczego warto do potrawy ze szpinaku dod
13.04.2015
Wskazówki dietetyczne na stronach Viando
6.03.2015
Smaczny przepis na Dzień Kobiet
W niedzielę Dzień Kobiet. Panowie chcecie zabłysnąć? Specjalnie dla Was prezentujemy prosty przepis na zapiekankę. Oczywiście z produktów Viando. Pole
6.03.2015
Smaczny przepis na Dzień Kobiet
20.11.2017
ZAGŁOSUJ W KONKURSIE!
❗❗❗ Trwa KONKURS dla sklepów na najładniejszą aranżację wybranych produktów mocno wędzonych drewnem olchowym z bieżącej sprzedaży sklepu.
Zdjęcie zgł
20.11.2017
ZAGŁOSUJ W KONKURSIE!
Więcej aktualności