21.07.2015
PARÓWKOWE KOZIOŁKI DLA MILUSIŃSKICH!
Kreatywność w kuchni to coś, co może przyciągnąć maluchy. Im więcej się dzieje na talerzu, tym lepiej. Parówki mają ulubioną przez dzieci konsystencję. Są miękkie, soczyste, bogate w żelazo oraz cynk. Nie zawierają glutenu, który często musi być eliminowany z diety. Pomidorki koktajlowe oprócz tego, że dodają estetyki są bogate w likopen – związek o działaniu przeciw utleniającym.
Nasza propozycja kryje się pod zagadkową nazwą.
Chcecie wiedzieć, jak zrobić koziołki – sprawdźcie przepis!
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
16.08.2017
COŚ NA PRZEKĄSKĘ!
Coś smacznego na przekąskę? Mamy dla Was propozycję dania łatwego i szybkiego w wykonaniu. Hamburger oczywiście z mięsa mielonego. Palce lizać! Przep
16.08.2017
COŚ NA PRZEKĄSKĘ!
23.05.2018
ZDROWE MIĘSO
Warto włączyć mięso wieprzowe do swojej diety! 😋
Jest ono bogate w żelazo, pełnowartościowe białko oraz w szczególności witaminę B1, B2 ora
23.05.2018
ZDROWE MIĘSO
2.02.2015
Menedżer Roku 2014 - plebiscyt Gazety Pomorskiej
Przypominamy! Po raz kolejny kapituła i czytelnicy Gazety Pomorskiej wybrali najlepszych menedżerów z regionu kujawsko-pomorskiego. W pierwszej piątce
Więcej aktualności