21.07.2015
PARÓWKOWE KOZIOŁKI DLA MILUSIŃSKICH!
Kreatywność w kuchni to coś, co może przyciągnąć maluchy. Im więcej się dzieje na talerzu, tym lepiej. Parówki mają ulubioną przez dzieci konsystencję. Są miękkie, soczyste, bogate w żelazo oraz cynk. Nie zawierają glutenu, który często musi być eliminowany z diety. Pomidorki koktajlowe oprócz tego, że dodają estetyki są bogate w likopen – związek o działaniu przeciw utleniającym.
Nasza propozycja kryje się pod zagadkową nazwą.
Chcecie wiedzieć, jak zrobić koziołki – sprawdźcie przepis!
Produkty wspomniane w artykule
Pozostałe artykuły
Aktualności Viando
3.07.2014
Zapytanie ofertowe nr 1
Pod linkiem do pobrania odpowiedź na zapytanie ofertowe:
Zapytanie ofertowe
3.07.2014
Zapytanie ofertowe nr 1
15.01.2016
VIANDO NA MIĘDZYNARODOWYCH TARGACH GRUNE WOCHE
Zakłady Mięsne VIANDO w tym roku będą promowały swoje produkty regionalne ze znakiem Gwarantowanej Tradycyjnej Specjalności na Grüne Woche – Międzynar
21.12.2017
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE!
Wszystkim naszym Klientom, Współpracownikom, Przyjaciołom życzymy SMACZNYCH, ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA🎄 i składamy jednocześ
21.12.2017
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE!
Więcej aktualności