Wiosenna kanapka z szynką
Wskazówki od dietetyka
Lubię to!
Składniki
15 min
osób
łatwe
z glutenem
- 4 plasterki szynki kruchej
- 4 kawałki świeżego pszennego chleba
- mix sałat ( roszponka, rukola, sałata rzymska)
- kilka plasterków słodkich pomidorów
- kilka plasterków świeżego zielonego ogórka
- masło
- sól, pieprz do smaku
Sposób przygotowania
Chleb smarujemy masłem. Plastry szynki nakładamy na tak przygotowany chleb. Na koniec kładziemy pomidory oraz świeży ogórek, jednocześnie dekorując kanapkę. Podawać z mixem sałat.
W tym przepisie możesz wykorzystać produkty Viando

Szynka krucha

Szynka książęca
Inne Śniadania
Kiełbaski z sosami
Domowe paszteciki
Zielona pasta z awokado
Ziołowe roladki
Tosty z szynką i serkiem ziołowym
Wszystkie Śniadania
Konkurs Viando

Aktualności Viando
13.04.2015
Wskazówki dietetyczne na stronach Viando
Czy smalec może być "zdrowy"? W jakich warzywach znajdziemy witaminy z grupy B i dlaczego należy ich szukać? Dlaczego warto do potrawy ze szpinaku dod
13.04.2015
Wskazówki dietetyczne na stronach Viando
10.11.2016
MOC KUJAWSKIEGO ŚNIADANIA
W związku z zakończeniem akcji Śniadanie daje moc, którą wspieraliśmy produktowo już dzisiaj w Gazecie Pomorskiej artykuł inspirowany projektem - Moc
10.11.2016
MOC KUJAWSKIEGO ŚNIADANIA
20.11.2017
ZAGŁOSUJ W KONKURSIE!
❗❗❗ Trwa KONKURS dla sklepów na najładniejszą aranżację wybranych produktów mocno wędzonych drewnem olchowym z bieżącej sprzedaży sklepu.
Zdjęcie zgł
20.11.2017
ZAGŁOSUJ W KONKURSIE!
Więcej aktualności