Wiosenna kanapka z szynką
Wskazówki od dietetyka
Lubię to!
Składniki
15 min
osób
łatwe
z glutenem
- 4 plasterki szynki kruchej
- 4 kawałki świeżego pszennego chleba
- mix sałat ( roszponka, rukola, sałata rzymska)
- kilka plasterków słodkich pomidorów
- kilka plasterków świeżego zielonego ogórka
- masło
- sól, pieprz do smaku
Sposób przygotowania
Chleb smarujemy masłem. Plastry szynki nakładamy na tak przygotowany chleb. Na koniec kładziemy pomidory oraz świeży ogórek, jednocześnie dekorując kanapkę. Podawać z mixem sałat.
W tym przepisie możesz wykorzystać produkty Viando
Szynka krucha
Szynka książęca
Inne Śniadania
Wytrawne naleśniki
Sałatka śniadaniowa z szynką
Kaszanka
Zielona pasta z awokado
Jajka faszerowane w skorupkach
Wszystkie Śniadania
Konkurs Viando
Aktualności Viando
27.03.2018
DOBRZE JEMY, ZE SZKOŁĄ NA WIDELCU
W ubiegłym tygodniu przy współpracy z firmą VIANDO, odbyło się w Katolickiej Szkole Podstawowej spotkanie z Przyjaznym Dietetykiem - panią Pauliną Cie
27.03.2018
DOBRZE JEMY, ZE SZKOŁĄ NA WIDELCU
5.03.2018
VIANDO NA MARZEC
Wiosna już tuż tużAby zdrowo wejść w najbardziej nieprzewidywalny miesiąc w roku, Master Viando poleca Naleśniki gryczane, oczywiście z mięsnym nadzie
5.03.2018
VIANDO NA MARZEC
28.10.2016
KUJAWY OD KUCHNI
Kujawy od kuchni w dzisiejszym wydaniu Gazety Pomorskiej! A to propozycja dla Was. Jeżeli lubicie gotować, macie ciekawe pomysły kulinarne na potrawy
28.10.2016
KUJAWY OD KUCHNI
Więcej aktualności