Kanapki koktajlowe
Wskazówki od dietetyka
Pasztetowa oprócz cennych witamin rozpuszczalnych w tłuszczach posiada dużą ilość żelaza, cynku oraz witaminy B5. Wędzenie oraz przyprawy czynią ją wyjątkową w smaku. Kapary charakteryzują się dużą zawartością rutyny, która wzmacnia i uszczelnia naczynia krwionośne. Posiadają także antyoksydanty – które sprawią, że będziemy długo piękni i młodzi.
Lubię to!
Kanapki koktajlowe
Wskazówki od dietetyka
Pasztetowa oprócz cennych witamin rozpuszczalnych w tłuszczach posiada dużą ilość żelaza, cynku oraz witaminy B5. Wędzenie oraz przyprawy czynią ją wyjątkową w smaku. Kapary charakteryzują się dużą zawartością rutyny, która wzmacnia i uszczelnia naczynia krwionośne. Posiadają także antyoksydanty – które sprawią, że będziemy długo piękni i młodzi.
Lubię to!
Składniki
15 min
2 osób
łatwe
z glutenem
- 1 bagietka
- 200 g pasztetowej wędzonej
- słoiczek małych marynowanych grzybów
- dwie łyżki musztardy
- dwie łyżki kaparów
Sposób przygotowania
Bagietkę kroimy po skosie na 1,5 cm kawałki. Smarujemy pasztetową wędzoną (nie potrzeba
kanapek smarować wcześniej masłem). Każdą z kanapek smarujemy cieniutko musztardą
oraz dekorujemy grzybkami i kaparami.
Kanapki równie dobrze mogą być codzienną kolacją jak i doskonałą przekąską na przyjęciu.
W tym przepisie możesz wykorzystać produkty Viando

Pasztetowa wędzona z Kujaw
Inne Kolacje
Roladki z boczku
Groszek z szynką
Pasztet
Domowa pizza
Kanapki z aromatyczną pastą
Wszystkie Kolacje
Konkurs Viando

Aktualności Viando
13.08.2014
Zapytanie ofertowe
Pod linkiem do pobrania odpowiedź na zapytanie ofertowe:
Zapytanie ofertowe
13.08.2014
Zapytanie ofertowe
18.07.2014
Opis udzielonego zamówienia
Pod linkiem do pobrania opis udzielonego zamówienia:
Opis udzielonego zamówienia
18.07.2014
Opis udzielonego zamówienia
12.05.2015
Gratulujemy!
Wspieramy naszych i gratulujemy najlepszej Inowrocławiance Ani Nowakowskiej wygranej w VIII Biegu Piastowskim!
12.05.2015
Gratulujemy!
Więcej aktualności